Iratkozzon fel hírlevelünkre!
     
Kosár
 • Parktex

 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Szállítási mód Házhoz szállítás futárszolgálattal
Szállítási idő 1-3 munkanap
Szállítás díja 1.440 Ft (bruttó)

 

 

 

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

A hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon kerül feldolgozásra. A Webáruházban rendelhető termékek közül nem minden árut tart a Szolgáltató raktáron, ezért ezen áruk esetében a megrendelés aktiválása után minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk a szállítás várható időpontját.

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

 • UTÁNVÉT

  Az áru átvételekor készpénzben történő fizetés.

  - Ön megrendeli a csomagot
  - Munkatársaink elkészítik az Ön csomagját
  - Amikor a csomag készen áll, a számla és a csomag azonosítója elkészül
  - A kézbesítőnek a csomag kézhez vételekor kell készpénzben kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is

   
 • BANKI ELŐRE UTALÁS

  Előre utalással a megadott bankszámla számra.
  - OTP: 11744003-24459604
  - Az összeg beérkezése után a csomagot a megadott szállítási feltételeknek megfelelően küldjük meg az Ön részére, a számlával eggyűtt.

   
 • KÉSZPÉNZ

  Ha a megrendelt termékeket személyesen szeretné átvenni, abban az esetben üzletünkben készpénzben tudja kifizetni a termék ellenértékét.

 

 

© 2014-2024 www.partexdivat.hu | Powered By